Wenkbrauwen

Met mooie wenkbrauwen accentueer je je sterke kenmerken en met waxen creƫer je die strakke wenkbrauwen. Waxen is een snelle ontharingsmethode om je wenkbrauwen in de perfecte vorm te krijgen. Je geniet van een langdurig resultaat, want de haren worden met wortel en al verwijderd, waardoor de haren ook nog eens dunner terugkomen.

Waar begint of eindigt de wenkbrauw en waar begint de wenkbrauwboog?
Met de juiste wenkbrauwvorm, -dikte en -hoogte zorg je ervoor dat je niet met een onbedoelde verbaasde, droevige of strenge blik rondloopt. De haren tussen de wenkbrauwen, maar ook aan de bovenkant en onderkant worden verwijderd. Met een kleine waxspatel wordt de vloeibare wax op de huid uitgesmeerd.

Na enkele seconden is de wax afgekoeld en hard en kan deze er met een snelle beweging tegen de haargroei in worden afgetrokken. De behandeling is misschien niet volledig pijnloos, maar de huid wordt tijdens het verwijderen van de wax goed aangespannen, zodat alle ingekapselde haren meekomen en het verwijderen zo min mogelijk pijn doet. Door met een pincet te epileren worden de laatste eigenwijze haartjes verwijderd. Wanneer je wenkbrauwen mooi symmetrisch zijn, worden de wenkbrauwen ingesmeerd met een kalmerende gel om roodheid te voorkomen.

Heb je erg blonde haartjes dan is er ook de mogelijkheid om deze te laten verven in de gewenste kleur.