Waxing

Waxing! Het is dé oplossing voor het tijdelijk verwijderen van ongewenste haren. Ik beheers de speciale waxtechnieken die elke keer voor een super glad resultaat zorgen. De haren blijven zo’n 3 – 8 weken weg nadat ze zijn geharst. Dit is afhankelijk van de ontharingsmethode voor uw waxbehandeling. Ik werk met de hoogwaardige harssoort genaamd LYCON.
LYCON bevat alleen natuurlijke ingrediënten, aromatische oliën en is als beste getest. LYCON zorgt voor de optimale hechting aan de haren, waardoor het al te gebruiken is vanaf 1 mm.

Lycon – De voordelen

  • Geschikt voor haartjes vanaf 1 mm
  • Vrijwel pijnloos en uiterst zacht voor de huid
  • Wordt aangebracht op lage temperaturen
  • Geen huidirritaties of roodheid
  • Verrijkt met essentiële oliën
  • Geen stoppels meer… door regelmatig te waxen (tussen de 3 en 6 weken) worden de haartjes dun en zacht en komen op sommige plekjes soms helemaal niet meer terug.

_______________________________________________________________________________________________________________________________

Arm Wax


Onze Wax is perfect geschikt om uw oksels en armen te ontharen zonder dat u lang moet wachten. Wij werken snel en ontspannen naar het gewenste resultaat.

Been Wax


Onze onder- en bovenbeenwax is voor onder andere zonaanbidders en sporters een aanrader. Snel en ontspannen heeft u de mooie gewenste benen.

Bikini Wax


Onze bikiniwax is er voor elk huidtype. Ook voor de gevoelige huid. Op een rustige manier ervaar je hoe hygiënisch en mooi een goede wax is.

_______________________________________________________________________________________________________________________________

Full Brazilian Wax

Prijs: € 30,-
Op rustige en hygiënische wijze ontdoen wij de schaamstreek van de beharing. Deze behandeling is favoriet bij veel zonaanbidders, sporters en mensen met overbeharing.

Okselwax

Prijs: € 15,-
Op snelle wijze worden de oksels ontdaan van de beharing. Deze behandeling wordt door veel mensen gedaan. Voor mensen die in gala gaan tot mensen met overmatige transpiratie.

Bovenlip

Prijs: € 10,-
Deze wax wordt vaak door dames gedaan met beharing boven de lippen. Deze behandeling is een eenvoudige en snelle wax die klaar is voor je het weet.